Situat strategic în inima străzii Calea Victoriei, magazinul PORC reprezintă o destinație emblematică pentru pasionații de streetwear. Designul interior al magazinului este o fuziune captivantă între texturile industriale și o paletă animată de culori.

 

 

PORC Flagship Store – Calea Victoriei

Conceptul designului se bazează pe integrarea elementelor inspirate din abator, măcelărie și cămăraș. Această viziune a fost materializată prin selectarea atentă a unei serii de texturi și elemente reprezentative: ceramică pătrată lucioasă, inox, călige, tocătoare, cuțite, lanțuri și alte accesorii tematice.

Iluminatul joacă un rol cheie în acest decor, cu corpuri de iluminat special manufacturate pentru proiect, realizate din cântare de balanță și mașini de tocat. Iluminarea scenografică LED „taie” pereții, creând o atmosferă dramatică și dinamică.

Zona cea mai fotogenică și atractivă pentru vizitatori este reprezentată de logo-ul animat, decupat pe un fundal de lemn și strategic plasat într-un punct focal al magazinului, pentru un impact vizual maxim.

Această amenajare unică consolidează poziția magazinului PORC ca un spațiu de referință în lumea modei streetwear, oferind o experiență vizuală și senzorială de neuitat pentru clienții săi.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.