Call for Projects Album 2024

Proiectul a implicat amenajarea unui apartament cu 3 camere pentru un cuplu cu o fetiță. Am propus un interior contemporan elegant în care se împletesc mai multe nuanțe de gri și bej. Cea mai interesantă este camera fetiței căreia îi plac bufnițele, tema ce a fost transpusă în amenajare, păstrând o paletă cromatică unitară.

Powder Neutrals Apartment

Acest proiect a implicat amenajarea unui apartament cu 3 camere situat într-un complex rezidențial nou, prin urmare a trebuit să ne adaptăm la finisajele furnizate de dezvoltator. Beneficiarii acestui proiect sunt un cuplu care are o fetiță în vârstă de 4 ani, iar dorința lor a fost să obțină un interior contemporan și elegant, în care culorile deschise și neutre să predomine. Pentru a aduce un plus de unitate spațiului, am adăugat câteva accente de verde și auriu la această paletă cromatică. Una dintre principalele provocări ale acestui apartament a fost dată de grinzile înalte ce străbăteau încăperile, pe care am trebuit să le încorporăm în amenajare cât mai discret. Din punct de vedere funcțional, în zona de living, am decis să mutăm televizorul pe peretele opus față de poziția prizelor propuse de dezvoltator. Această schimbare ne-a permis să creăm un spațiu mai deschis și aerisit.

De asemenea, am ascuns stâlpul de pe peretele din spatele canapelei propunând o bibliotecă, astfel încât să păstrăm o imagine organizată vizual. În bucătărie, am întâmpinat provocări funcționale din cauza dimensiunilor reduse și a poziției ușii de la cămară, de aceea am propus o amenajare cu mobilier pe trei laturi. În dormitorul matrimonial, am încercat să distragem atenția de la grindă prin utilizarea unui tapet cu un model vegetal pe peretele din spatele patului. Pentru camera fetiței, ne-am inspirat din pasiunea sa pentru bufnițe și am ales un tapet tematic cu bufnițe ca element central al încăperii. Cu toate acestea nu neam dorit să obținem un interior copilăros, deci am extins paleta cromatică a întregului apartament pentru a crea o amenajare unitară. În concluzie, am propus o amenajare elegantă și luminoasă, adaptându-ne unui spațiu în care nu am putut efectua modificări de compartimentare sau schimbări de finisaje. Echipa noastră a gestionat întregul proiect, de la conceptul de design interior la coordonarea achizițiilor și managementul acestora.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.