Call for Projects Album 2024

Un spațiu de birouri care îmbină în mod plăcut partea funcțională cu cea estetică, dorința specială a beneficiarului fiind crearea unui spațiu primitor, gata să-i atragă pe toți cei care-i trec pragul.

PROREZIS STUDIO

Această amenajare s-a dorit a fi în primul rând funcțională, cu multe spații de depozitare, unele mascate iar altele aparente, spațiul fiind compartimentat astfel: un lobby cu multe dulapuri mascate și un coffee spot încorporat de care pot beneficia toți angajații, un birou directorial cu masă de conferințe și un spațiu de birouri cu 5 puncte de lucru. Echipa tânără, dinamică și preponderent masculină, cât și domeniul de activitate al firmei, a influențat alegerea conceptului de amenajare într-un stil contemporan-industrial. Cromatica utilizată este una neutră cu nuanțe închise de lemn combinat cu negru și gri. Texturile de beton aparent folosite la pereți sunt puse în evidență de benzile led, luminile jucând un important în amenajare.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de ALL Design