amenajare casa

Casa „PURE MADNESS”
Cu o suprafață totală de 130 mp, casa P+1 a primit intervenții complete la finisaje, păstrând doar poziția sanitarelor. Bugetul nu a fost nelimitat, dar i-am conferit un aer elevat amenajării, care amintește de exclusivismul și confortul yachturilor. Astfel, cerința stilului modern și tineresc a căpătat originalitate și joc.

Pure Madness

Fiind o casă de dimensiuni reduse și pe lungimi, și pe înălțimi, am transmis lumina naturală în profunzime, folosind alburi și oglinzi. Interioarele par mai mari și mai primitoare. Accentele de negru și auriu aduc masculinitate și prețiozitate într-un joc al contrastelor regăsit în fiecare cameră.
Parchetul este LVT în nuanțe foarte deschise, ideal pentru hol primire și zona de bucătărie,iar în dormitorul matrimonial și dressing am propus un parchet din piele naturală, spre a evita covoarele. În băi și pe casa scării am propus șapă epoxidică lucioasă.
Bucătăaria,în forma “U”, are pe partea unde am gândit să inserez turnuri pentru diferite depozitări, o usă secretă către o mică cameră tehnică.
La etaj,un mic dormitor a devenit camera oaspeților. La un dormitor devenit dressing am anulat usa de acces din hol și am facut trecere între el și dormitorul matrimonial, iar holul către balcon a fost adiționat băii, pentru a-i mari acesteia spațiul interior. Ușa secretș de acces în dressingul walk in face peretele să pară continuu și amplu.
În dormitorul matrimonial și în dressing, la ferestre, am creat scafe cu capac fix superior, care să permită prinderea perdelelor și draperiilor.
Luminile LED care spală suprafețele în culori RGB la alegere, reușesc să creeze atmosfere diferite și captivante pentru beneficiari și prietenii lor.
Exceptând canapeaua și măsuța cafea din camera oaspeților, masa și scaunele din dining, tot mobilierul și placările din casă au fost făcute integral pe comandă, din PAL, sticlă, MDF mat și lucios. Cu ajutorul desenelor și informațiilor necesare în completare pentru realizarea lor (culori, materiale, texturi, tapițerii, șamd.), alături de rezolvarea provocărilor spațiilor și ale necesităților beneficiarului, amenajarea a rezultat ca fiind confortabilă, unică, ferită de monotonie.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Dana Dragoi Design