Proiect: Apartament rezidențial tip duplex cu 3 camere + 2 băi

Tipologie: Best look

Locație: Belvedere Residences, București

Suprafață: 92 mp + terase

Durată amenajare: 10 luni

Procent de respectare a designului propus: 100%

Raw Equilibrum

Beneficiarii sunt un tânăr cuplu de programatori, care și-au dorit o locuință aerisită și luminoasă, cu mobilier deschis la culoare, mult lemn și accente de verde smarald și teracotă. Am ținut cont în amenajarea noastră de faptul că le plac călătoriile, că lucrează ocazional de acasă și că le place să gătească și să savureze împreună delicii culinare.

Am preluat apartamentul nou, în stadiu finalizat și curat, cu parchet montat și pereții vopsiți alb, băile finisate și echipate. Intervenția cea mai semnificativă din punct de vedere al șantierului au fost cele doua băi, pe care însă le-am remodelat complet, modificând instalațiile sanitare și refinisând pereții cu microciment. De asemenea, am realizat câteva modificări electrice punctuale pentru a crea diverse scenarii de iluminat în tot apartamentul. 

Beneficiarii și-au dorit o locuință luminoasă și aerisită, ordonată și curată, în care să predomine albul și materialele naturale, simplitatea și detaliile fine, într-o atmosferă caldă, relaxantă și primitoare. Câteva dorințe punctuale pe care ni le-au precizat de la început au fost șemineul electric din living și candelabrul modern și elegant din zona supantei.

Zona de zi are un caracter aparte datorită supantei spectaculoase care comunică cu holul amplu de la etaj, cu o înălțime considerabilă de aproape 6 metri și o priveliște panoramică asupra orașului, având în vedere că apartamentul este amplasat la etajul 10. 

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.