Call for Projects Album 2024

În amenajarea apartamentului am mers pe un concept minimalist, linii drepte și delimitarea cât mai clară a spațiilor. Culorile alese sunt griuri combinate cu texturi de lemn și plante verzi, elemente care aduc un plus de căldură și confort. Iluminarea este bazată pe șine magnetice încastrate și lumini led ambientale.

Alegerea benificiarului a fost un stil cât mai simplu și minimalist, bazat pe eficiență și comoditate. Gama cromatică este una unitară și neutră, formată din griuri, iar toate corpurile de iluminat folosite sunt șine magnetice incastre în tavan, și leduri ascunse în mobilier. Pentru a contrasta aceste elemente mai dure, am ales să le combinam cu texturi de lemn regăsite în placările pereților și integrarea plantelor naturale în fiecare spațiu. Zona de living și bucătăria sunt despărțite printr-un perete de sticlă, acest lucru oferind un plus de transparență și creează senzația de spații mai vaste și luminoase. Mobilierul este relizat din corpuri închise, care oferă spații de depozitare suficeinte, iar materialele folosite sunt mdf vopsit, pal și riflaje de lemn.

Dormitorul matrimonial este un spațiu generos pe care am ales să îl compartimentăm cu două rânduri de dulapuri închise, realizate în culoarea peretilori și construite până în tavan, reușind astfel să nu aglomerăm vizual încăperea. Patul matrimonial este tapițat, realizat pe comandă la un atelier local, iar în zona ferestrelor am amplasat o zonă de make-up, evidențiată prin diferența de materiale și culori. Biroul este prevăzut pentru a acomoda două persoane, cu spații de depozitare suficiente, și același sistem de iluminare bazat de șine magnetice și lumini ambientale. Pentru a acomoda și oaspeții, am ales o canapea extensibilă din catifea, singurul element colorat al amenajării. Apartamentul este prevăzut și cu două grupuri sanitare, unul amplasat în zona holului, iar al doilea făcând parte din dormitorul matrimonial și o terasă spațioasă.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Anterior Interior Design – Alexandra Năstase