Renovare spectaculoasă cu materiale noi, soluții de iluminare cu LED-uri, juxtapunere de materiale naturale și forme geometrice.

Renovare casa

Un nou interior renovat cu materiale premium impresionează prin plăci ceramice de mari dimensiuni, pereți riflați și vopsele decorative atent alese. După discuții cu noii proprietari, s-au creat spații necesare și s-au adaptat instalațiile sanitare și electrice.

Tavane extensibile, lucioase și luminoase, au fost integrate în zonele principale ale casei, având ca obiectiv fluență și simplitate în design. Pereții au fost decorați cu vopsea decorativă mătăsoasă, vopsea structurată sau tapete cu texturi 3D, iar placările cu riflaje beneficiază de iluminare indirectă. Datorită înălțimii impresionante a casei, corpurile de iluminat au fost comandate din străinătate.

Sanitarele, provenind de la un brand spaniol exclusivist, împreună cu ceramica, oferă o imagine elegantă, având accente strălucitoare aurii sau argintii. Mobilierul premium, comandat din Italia de la un partener după selecția de la târgul de mobilă din Milano, completează viziunea unei case amenajate la standarde înalte.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.