Call for Projects Album 2024

Proiectul se încadrează în stilul contemporan cu o cromatică oferită de materiale naturale, variațiuni de bej și diverse accente prin formă sau culoare a unor elemente de mobilier speciale, realizate manual, printre care și două obiecte de tip design & build – măsuța de cafea și lampadarul.

Apartamentul Serene este un proiect tare drag nouă, ce s-a desfășurat pe parcursul unui an, timp în care ne-am implicat până în cele mai mici detalii. Cerințele principale ale clienților au făcut referire la funcționalitatea spațiului și organizarea eficientă a zonelor de depozitare cu precădere închise, având scopul de a păstra totul simplu și nimic la vedere. În ceea ce privește atmosfera generală, au dorit nuanțe pastelate și deschise, materiale calde și exploatarea orientării pe sud a ferestrelor pentru a valorifica designul în lumina naturală.

Livingul cuprinde o serie de elemente speciale și realizate manual pentru aceast proiect, printre care : masa de dining cu blat din lemn masiv de stejar executată de Atelier Lignum, tabloul abstract supradimensionat, realizat de artistul Tudorel Predan și nu în ultimul rând lampadarul împreună cu măsuța de cafea (elemente de tip design & build), realizate de noi în atelierul propriu. Aceste două piese reprezintă pasiunea noastră pentru design și implicarea emoțională în fiecare proiect realizat. Decizia de a opri finisajele pereților, placările și oglinda la intradosul grinzii are ca justificare mutarea atenției prin design de la grinda care traversează livingul. Tot mobilierul din apartament a fost realizat la comandă în întregime (de către Din Mobler Concept), cu designul nostru și răspunde perfect nevoilor și preferințelor clienților.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de YESTOart – Ștefania Tapalagă