amenajare apartament

Achiziționat ca un refugiu montan de către un cuplu tânăr și dinamic, acest proiect a gravitat în jurul luminii speciale de care beneficiază apartamentul și a culorilor reflectate de versantul ce domină priveliștea.

Serenity One

Amenajare apartament Serenity One

Tot mobilierul este proiectat si personalizat pentru acest spațiu. O canapea mare, care leagă cele două zone și direcționează atenția spre terasa cu vedere la munte, geometria suprafeței lunii pe perete, chiar și panourile glisante care închid bucătăria.

Chiar dacă, în ansamblu, are o formă simplă, iar designul folosește puține texturi, atenția la detalii care vine în acest design de open space a fost pivotala, deoarece s-a cautat a crea un mobilier super premium evitand opulența specifica altor proiecte de amenajare apartamente.

Designul dormitorului prezintă o abordare de formă minimalistă, cu texturi bogate întinse pe volume mari. Volumele grele intenționate nu sunt sparte de artificii inutile și există în spatiu așa cum trebuie, inspirând o viață fără dezordine și concentrând mintea pe calmul muntelui.

Dormitorul copilului este conceput ca o zonă jucăușă, ușor de convertit când va crește, într-o cameră mai funcțională, destinată unui adolescent.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de RITE – Vlad Osiac