Call for Projects Album 2024

„Serenity” – O arhitectură ce definește o experiență spațială remarcabilă, aducând două apartamente într-un armonios întreg. Într-un dans subtil între lumina naturală și tonurile pastelate, acest spațiu captivant oferă o senzație de liniște și calm în mijlocul agitației urbane.

Living-ul este un sanctuar de eleganță relaxată, unde nuanțele de roz și albastru se îmbină într-o paletă plină de rafinament. Mobilierul a fost ales cu grijă, reflectând simplitatea și funcționalitatea, în timp ce accentele subtile aurii adaugă o notă de lux discret.

Dormitoarele se desfășoară într-o poveste de confort, cu textile moi și elemente de design care accentuează senzația de odihnă și relaxare. Liniile curate ale mobilierului creează un spațiu aerisit, iar iluminatul ambiental subliniază atmosfera plăcută și intimă.

Locul de masă devine o punte între spațiile separate, unde linia distinctă dintre apartamente este estompată prin intermediul unui design deschis și integrat. Aici, nuanțele calmante se regăsesc în detalii subtile, iar mobilierul elegant creează un cadru perfect pentru momentele de socializare sau relaxare.

În ansamblu, „Serenity” reprezintă nu doar un loc de trai, ci o experiență spațială care aduce armonie, liniște și un rafinament subtil în fiecare colț. Este o călătorie vizuală și senzorială într-un spațiu gândit pentru a aduce liniștea urbană în fiecare zi.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Alfa Invest – Anca Constantin – Ionuț Constantin