Call for Projects Album 2024

“Simplicty Unleashed”: un apartament cu o suprafață de 98 m2, situat într-un bloc vechi din inima Bucureștiului. Beneficiarii sunt un cuplu de tineri împreună cu Toto, câinele lor de talie mare. Spațiul a beneficiat de o trasformare completă, care a implicat înlocuirea instalațiilor electrice și sanitare, precum și a finisajelor. Acest proiect de amenajare a transformat un apartament spațios într-un mediu modern, luminos și funcțional, care reflectă gusturile și stilul de viață ale beneficiarilor.

Simplicty Unleashed

“Simplicty Unleashed”: un apartament cu o suprafață de 98 m2, situat într-un bloc vechi din inima Bucureștiului. Beneficiarii sunt un cuplu de tineri împreună cu Toto, câinele lor de talie mare. Spațiul a beneficiat de o trasformare completă, care a implicat înlocuirea instalațiilor electrice și sanitare, precum și a finisajelor. DUrata de desfășurare a proiectului a fost de aproximativ șase luni. Unul dintre elementele definitorii ale apartamentului a fost holul generos, divizat în două zone distincte. Prima zonă, situată la intrare, a fost concepută pentru a crea o conexiune vizuală plăcută către zona de living și bucătărie. Un mobilier cu oglinzi a fost integrat în acest spațiu pentru a reflecta lumina și pentru a oferi continuitate. Ca parte a acestui proces, ușa care separa holul de living a fost eliminată, iar în locul ei a fost adăugată o banchetă din lemn masiv, completând masa de dining din living.

A doua parte a holului a fost proiectată pentru a servi drept legătură către dormitoare și băi. Aici, am inclus un spațiu special destinat lui Toto. Holul, deși spațios, a fost transformat într-un element central al designului interior, făcând tranzitarea dintre zonele apartamentului o experiență plăcută. În bucătărie eficientizat spațiul prin integrarea unei debarale în planul general. Aceasta a permis amplasarea frigiderului și a creat un element funcțional dintr-o parte a peretelui rămasă. Chiuveta a fost plasată strategic lângă fereastră, iar blaturile și placările de perete au fost realizate din placă compactă, combinând utilitatea și estetica. În living, am optat pentru păstrarea pardoselii de lemn masiv și am creat spații generoase pentru luat masa și relaxare. Prin utilizarea unei vopsele decorative cu textură minerală, am introdus un element care să aducă natura în interior.

Dormitorul matrimonial a fost amenajat într-un stil minimalist, cu un pat tapițat ca piesa centrală. Aceeași vopsea decorativă utilizată în living a fost folosită pentru a crea coeziune în întregul apartament. În băi, am ales gresie porțelanată și lastre ceramice de la Neolith, completate de baterii și accesorii în nuanțe negre, conferind o notă ușor industrială. Cabina de duș cu uși armonice și lastre ceramice de dimensiuni generoase au reprezentat un element cheie în amenajarea băilor. Stilistic, am urmărit crearea unui interior modern și luminos, bazat pe linii clare și o paletă de culori care include nuanțe de galben muștar, contraste alb-negru, verde olive și gri. Fără ornamente inutile, am obținut un design echilibrat.

Proiectul a inclus, de asemenea, modernizarea completă a instalației electrice, a tavanului din gips-carton, adăugarea de prize de internet în toate camerele, montarea unei centrale termice noi, înlocuirea radiatoarelor, schimbarea placărilor ceramice și ușilor, precum și mascarea țevilor acolo unde era posibil. S-a evitat folosirea tapetului, iar proiectul a inclus chiar și o zonă specială destinată docking station-ului aspiratorului inteligent, precum și unităților de climatizare în sufragerie și hol, dar și în proximitatea băii. Benzi LED încorporate au fost folosite pentru a accentua aspectul modern al apartamentului și a crea mai multe scenarii de iluminat. În concluzie, acest proiect de amenajare a transformat un apartament spațios într-un mediu modern, luminos și funcțional, care reflectă gusturile și stilul de viață ale beneficiarilor.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.