Call for Projects Album 2024

Simplify House spune povestea unei familii moderne, care s-a dorit să construiască un cămin perfect pentru fiecare membru. Plecând de la ideea de simplitate, a rezultat o o amenajare aerisită și luminoasă, care îndeplinește dorințele și nevoile beneficiarilor.

Proiectul Simplify House se desfășoară pe trei nivele. La parter descoperim zona de zi ce cuprinde un open-space generos compus din living și dining, bucătăria închisă cu sticlă și o mică baie. Am mers pe un mobilier simplu și lumions, în care am combinat texturi de lemn, vopsea decorativă cu aspect de ciment și tapet. Am creat un sistem de iluminare generală bazat pe șine magnetice pentru iluminarea generală, iar iluminatul ambiental este realizat prin corpuri suspendate împreună cu lumini led integrate în mobilier.

La primul etaj regăsim dormitorul matrimonial și biroul, care are rol și de dormitor de oaspeți, fiecare dintre ele având cate un grup sanitar propriu. Și aici am continuat conceptul de la parter, mergând pe o atmosferă intimă și călduroasă. Am ales un model de pat tapițat foarte confortabil, pe care l-am scos în evidență prin tapetul discret de la Glamora și luminile ambientale din jur.

Ultimul etaj este dedicat integral celui mai tânăr membru al familiei și este împărțit în dormitor și zona de lucru și relaxare, adică un al doilea living. Aici am schimbat puțin conceptul pe care îl regăsim în restul spațiului, alegând o atmosferă mai masculină și mai întunecată. Am combinat pereții de beton cu elemente metalice negre, și culori mai închise, reușind să creăm un adevărat cave-room. Și aici putem găsi un grup sanitar separat.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Anterior Interior Design – Alexandra Năstase