Beneficiarii și-au dorit un spațiu fluid, coerent și funcțional

Soft Gray Apartment

Pentru acest apartament cu trei camere din București, atenția noastră a fost dedicată zonei de zi și dormitorului matrimonial. 

Zona de zi, în configurație deschisă, a trebuit să răspundă mai multor funcțiuni importante: bucătărie, dining, living și zonă de birou, de aceea am dorit ca tranziția de la o funcțiune la alta să se facă aproape imperceptibil. Din acest motiv, finisajele mobilierului sunt aceleași pentru mobilierul de bucătărie și ansamblul din living. Gama cromatică este unitară, dictată de diverse nuanțe de gri. 

Atât în zona de zi, cât și în dormitorul matrimonial, elementele metalice negre oferă contrast: baza mesei din bucătărie, realizată pe comandă conform proiectului, setul de măsuțe de cafea din sticlă și metal, dar și corpurile de iluminat  punctează delicat, dar ferm, zonele de interes. 

Dormitorul se remarcă prin folosirea riflajelor, atât pe peretele cu patul, unde creează o compoziție simetrică și ascund și un sistem de iluminat indirect care încadrează tăblia, dar și pe peretele opus, unde acestea apar pe ușile comodei și ca decor mural. 

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Chiral Interior Design