amenajare apartament

Prioritatea în amenajarea acestui studio de 45 mp fost crearea unui spațiu funcțional și armonios, adaptat la preferințele și necesitățile beneficiarului.

Beneficiar: un tânăr student.

Durată amenajare: 3 luni.

Designer de interior: Monica Mathe – MATHE Design.

Studio RR O1 – București

Amenajare apartament RR O1

Conceptul propus mizează pe contrastul dintre cald și rece, respectiv lemn și beton, cele mai evidente elemente prezente în această amenajare de apartament. Fiecare element este pus în valoare de un altul diferit și contrastant.

Elementele decorative au fost alese de asemenea în contraste de alb și negru, integrându-se subtil dar cu un mare impact în amenajare. Pentru optimizarea spațului s-a renunțat la un perete despărțitor între living și holul de la intrare în apartament, astfel s-a construit un modul de mobilier ce deservește cele două zone distincte, obținând în zona livingului un ansamblul TV cu depozitare, iar  în zona holului dulapul pentru cuier și o zonă deschisă pentru încălțăminte.

Bucătăria open space permite extinderea vizuală a spațiului. Barul situat în continuarea blatului de bucătărie, însă independent că structură, este elementul central al amenajarii apartamentului, element ce delimitează bucătăria de zona livingului și totodată oferă multiple posibilități de utilizare precum masă de bucătărie, blat de lucru și preparare a mâncării, zona de socializare cu invitații sau zona de studiu alături de doi – trei colegi.

Dormitorul masculin are un aer tineresc, este destinat atât odihnei, cât și studiului și dispune de un generos birou, mult dorit de către beneficiar.

Detaliile și texturile folosite conturează designul și personalizează locuință, asigurând confortul vizual și plăcerea de a trăi în propria locuință. „Considerăm un proiect coerent atunci când toate spațiile pot fi identificate ca părți ale unui întreg, așa cum este acest studio.” ne-a împărtășit Monica Mathe.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de MATHE Design – Monica Mathe