Call for Projects Album 2024

Sweet Home este despre familie, eleganță și acel loc unde îți dorești să petreci cele mai frumoase clipe și să creezi cele mai frumoase amintiri.

Sweet Home

Sweet Home este un proiect în tonuri neutre, discrete, cu accente aurii, dar și cu materiale noi și soluții îndrăznețe de design. Poate cea mai îndrăzneață ideea a proiectului este peretele din geam de la baia matrimonială, aflat în duș, cu vedere din patul soților. Dedicat unui cuplu tânăr, cu o fetiță de 5 ani, dar cu un lifestyle activ, unde serile cu prietenii acasă sunt un obicei la fel ca ieșirile în oraș, proiectul a fost adaptat tuturor cerințelor acestora în materie de design, depozitări și funcționalitate. Din momentul în care se intră în casă te intâmpină, într-un open space, holul, bucătăria și living-ul. Mâna curentă a scării care duce spre dormitoare a fost înlocuită cu un riflaj metalic auriu, care oferă un joc de umbre pe tavan, dar si eleganță, iar peretele cu scara a fost placat cu mușchi, benzi LED și chenare decorative.

Peretele cu TV-ul a fost placat cu piatră și riflaje 3D, iar mobila încorporează atât o zonă de bar cât și depozitarea jocurilor celei mici. Detaliile riflajului 3D se regăsesc și în frezările fronturilor comodei. Acest detaliu se va regăsi în execuția mobilei din fiecare cameră, fiind diferit profilul 3D și frezarea în funcție de destinația acesteia. Masa de dining este una generoasă, potrivită pentru întâlnirile cu prietenii, la fel ca și canapeaua. Dormitoarele au fost personalizate în cel mai mic detaliu, cu paturi a căror tăblii sunt specifice personalității fiecărui membru, iar depozitările și restul mobilierului adaptat cerințelor și stilului de viață.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Raco’s Concept