Call for Proiects Album 2024

Târgoviște centru – 3 camere.

Târgoviște centru – 3 camere

Un proiect complex de amenajare la cheie a unui apartament de 3 camere (100 mp utili) în centrul orașului Târgoviște. Proiectul a avut ca beneficiari o familie de tineri care tocmai așteptau primul copil (o fetiță). Relația de încredere și colaborare a făcut ca amenajarea proiectului să fie una de succes și rezultatul de o calitate superioară. Apartamentul a fost renovat complet.

Etapele amenajării interioare la cheie au fost:

1. Decopertarea finisajelor existente: gresie, faianță, parchet, rigips.

2. Crearea proiectului de design interior cu atenție sporită la detalii. Amenajarea a fost gândită ca un proiect cu finisaje de lux care să deservească toate nevoile tinerei familii.

3. Executarea lucrărilor de amenajare interioară conform proiectului. S-au recompartimentat camerele – un mare plus adus noii recompartimentări a fost crearea a două băi în locul uneia singure, crearea unei ieșiri în terasă direct din living, mărirea spațiului dormitorului matrimonial prin eliminarea balconului și crearea unei intrări directe în baia matrimonială, crearea unui walk-in dressing generos la intrarea în apartament.

4. S-au refăcut complet instalațiile electrice și sanitare conform proiectului de design. S-au montat toate finisajele optând pentru gresie și faianță – Vives Spania și parchet triplu stratificat Barlinek Herringbone – Germania, corpuri de iluminat Maytoni.

5. Sistemul de aer condiționat, cu aparate în fiecare cameră, a fost realizat de Climatico.

6. Mobila împreună cu placajele pereților a fost realizată de prietenii noștri de la Util Târgoviște.

Dacă și tu ai nevoie de o amenajare/renovare la cheie, nu ezita să ne contactezi.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.