Call for Projects Album 2024

Proiectul s-a născut din dorința de a reîmprospăta și reintegra câteva piese existente într-un concept nou. Prima etapă a implicat retapițarea canapelei, devenind elementul central. S-a intervenit la fronturile bucătăriei, reorganizând spațiul pentru prospime și funcționalitate. Delimitarea vizuală a spațiilor deschise a fost realizată prin introducerea unei zone de bar.

Apartamentul cu o suprafață de 70 mp destinat unui tânăr se află în noul complex rezidențial Avangarde Residence, în apropierea Lacului Morii din București. Alegerea locației, etajului 6, și lumina naturală abundentă au inspirat un design vibrant. La intrare, se dezvăluie o compartimentare funcțională, cu o zonă de zi open space și bucătărie bine delimitată de zona de odihnă. O cameră spațioasă întâmpină privitorul cu un perete vitrat, oferind priveliștea asupra peisajului din jur. Acest perete rămâne deschis, fără perdea, pentru a permite luminii naturale să pătrundă în spațiu. Stilul modern ales accentuează atmosfera proaspătă și tânără, cu un joc vibrant de culori, în special prin utilizarea galbenului.

Elementele inutile sunt evitate, prioritatea fiind acordată sistemelor de depozitare, esențiale într-un apartament de dimensiuni reduse, cu accent pe zona de living open space și bucătărie. Pentru a conferi spațiului o dinamică plăcută, s-a optat pentru o abordare inovatoare a pereților, folosind lavabilă decorativă albă de la MURALI, combinată cu zone de tapet cu un model subtil de valuri, pentru a adăuga vitalitate zonei de living în comparație cu restul spațiului. Privilegiul de a dispune de un spațiu cu potențial, datorită peretelui vitrat, a reprezentat un truc ingenios pentru a amplifica atmosfera într-un mod inedit. Lăsând razele soarelui să pună în evidență materialele și modelele alese, sfatul nostru este să vă orientați spre creativitate și să explorați pe deplin potențialul spațiului, stabilind necesitățile funcționale zilnice. Și, desigur, să nu subestimați revitalizarea spațiului, pentru a aduce prospețime și a reintegra elementele existente.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Amid Studio – Ana – Maria Tapu