Call for Projects Album 2024

Cerința pentru acest proiect a fost să adăugăm în fiecare încăpere un element „wow”, cu minimum de costuri.  Private joke cu care ne-am distrat si noi si clientii pe tot parcursul lucrarii. De aceea, am decis să numesc proiectul „The WOW factor” 🙂

The WOW factor

Stilul acestei căsuțe este un melanj între farmhouse, scandinavian și industrial; mereu optez pentru combinarea mai multor stiluri, creând astfel un spațiu unic. Dacă întreaga casă ar avea același stil, s-ar putea să pară mai degrabă o pagină dintr-un catalog de mobilier decât o locuință cu personalitate.

 

In bucătărie am montat 2 grinzi (stilul  farmhouse) pe care le-am băițuit în nuanța parchetului pentru ca toate elementele de lemn din casă să facă parte din aceeași paletă cromatică. Pentru a păstra ‘firul roșu’ al amenajării sau, în cazul nostru, firul ‘negru’ 🙂 am închis bucătăria cu uși metalice fabricate în atelierul nostru.

 

Pentru a ascunde obiectele depozitate sub casa scarii: la intrare, am creat o oglindă rotundă, astfel lumina încă poate trece, dar s-a ‘blocat’ câmpul vizual spre depozitare, mărind vizual intrarea cu un obiect absolut util. Iar în partea opusă am montat un riflaj al căror lamele le-am așezat la 45 grade, astfel încât din perspectiva care ne interesa nimic sub scară să nu fie vizibil, dar în același timp pastrand luminozitatea.

 

În baia de sus, clienții simțeau că atmosfera era prea impersonală; tapetul ales pentru peretele din spatele oglinzii conferă băii unicitate și personalitate.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Cristiana Grasu Interiors