Call for Projects Album 2024

Amenajarea acestui apartament situat în zona Parcului Herastrau, în One Vista Floreasca București, se încadrează în stilul contemporan cu subtile influente neoclasice. In câteva cuvinte, amenajarea surprinde perfect eleganta, atenția la detalii și jocul texturilor.

„Timeless Beauty in Modernity”

Compartimentarea spațiului cu suprafața de 110 mp este compusă din open space, living si bucătărie, zona de zi; o camera destinată biroului, o baie cu cada, iar zona de noapte, cuprinde un dormitor generos cu walk-in-closet și baie aferenta spațioasă. Living-room si bucătăria au fost gândite unitar, un joc de nuanțe de gri, contrastate de blatul insulei si al zonei de lucru din quartz negru, echilibrate de nuanțele calde ale lemnului (parchet, panoul riflat din lemn) si completat de nuanțe de crem, ivoire si bejuri care se regăsesc și se repeta în textilul canapelei și al fotoliilor, placarea cu ceramica si nuantele mobilierului. Camera birou pastreaza nuanțele de gri, usor mai calde, accentele de negru pentru contrast, si jocul de texturi. Dormitorul se prezinta sobru, in tonuri puternice de gri, echilibrate insa de mobilierul in culoarea nucului, forme organice si texturi ale drapajelor deschise la culoare.

Viziunea proiectului a urmărit îmbinarea echilibrată a cromaticii si a texturilor materialelor, atenția la detalii și decoruri, maximizarea spațialității prin linia simpla a mobilierului si numărul mic de piese de mobilier, de asemenea, focusul pe spații de depozitare închise pentru a păstra un aer organizat si curat al locuinței. Pentru iluminat am optat pentru corpuri de iluminat moderne, in linii fluide, organice. In contextul decorativei si a elementelor decorative folosite pentru a da personalitate pereților, selecția corpurilor de iluminat a avut la baza acuratețea si simplitatea, linii curate, elegante. S-au folosit mai multe tipuri de lumina, așezate la diferite niveluri, care împreuna desăvârșesc spațiul, aducând o nota mai caldă si mai atractivă. Iluminatul general s-a realizat prin corpuri cu forme organice care accentueaza senzația de plutire. Iluminatul de accent prin banda LED pentru a atrage privirea asupra unor detalii cum ar fi panoul riflat sau plăcile ceramice in finisaj mat, texturat, puse in valoare și de accentele de alama inserate intre ele. Iluminatul ambiental / decorativ pentru o atmosfera subtila de confort si intimitate, sustinut prin inserții de banda LED in scafele drapajelor sau prezenta lampadarului din alama.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.