Tema acestui proiect este culoarea, pe care nu ne-a fost teamă să o folosim.

Proiect: Apartament rezidențial tip duplex cu 4 camere și 3 băi

Tipologie amenajare: FROM SCRATCH

Locație: Moghioroș, București

Suprafață: 115 mp

Durată amenajare: 10 luni

Procent de respectare a designului propus: 100%

Turquoise Delight

Beneficiarii, o tânără familie cu doi copii, și-au dorit o locuință modernă și primitoare, dinamică și vibrantă, având ca laitmotiv culoarea turquoise, pe care o regăsim cu succes în întreaga amenajare. De asemenea, copiii și-au pus amprenta pe camerele lor, fiecare având o personalitate puternică.

Amenajarea a fost preluată e echipa de arhitecți într-un stadiu foarte incipient, fiind amplasată într-un bloc care în aprilie 2019 se afla în constucție, cu instalațiile tocmai montate. Nu s-a intervenit asupra compartimentării, dar au fost ajustate instalațiile, iar zona de bucătărie a fost regândită conform designului propus.

Parterul este spectaculos prin zona de zi care are ca piesă specială și unicat biblioteca realizată pe comandă, cu rol funcțional de delimitare între cele două spații. În același timp, biblioteca permite luminii naturale să pătrundă în zonele de tranzit. 

Diningul se remarcă datorită ansamblului suspendat realizat pe comandă din jardiniere amplasate la diferite înălțimi și corpuri de iluminat cu forme geometrice și benzi led.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.