Call for Projects Album 2024

„Urban Chic Cotroceni” este un proiect de transformare a unui duplex din București într-un spațiu modern și sofisticat. Accentul este pus pe designul curat, funcționalitatea avansată și elementele contemporane, oferind locatarilor un sanctuar urban elegant și confortabil.

Proiectul „Urban Chic Cotroceni” reprezintă o reinterpretare modernă a vieții urbane în inima Bucureștiului. Acesta îmbină estetica contemporană cu funcționalitatea, transformând un spațiu tradițional într-un locuit sofisticat și aerisit. Designul interior este centrat pe linii curate și un amestec armonios de texturi naturale și accente metalice luxury, creând un echilibru între confort și stilul modern urban. În fiecare cameră, lumina naturală joacă un rol esențial, accentuând mobilierul modern și operele de artă atent selectate.

Paleta de culori neutre, îmbogățită cu tonuri calde și accente de culoare, aduce spațiul la viață, oferind o senzație de căldură și primire. Tehnologia inteligentă și soluțiile de economisire a spațiului sunt integrate discret, asigurând că fiecare element al designului are un scop clar și contribuie la estetica generală Zona de living este pentru a facilita interacțiunea și socializarea, cu un flux deschis care încurajează conversația și convivialitatea. Dormitoarele sunt refugii de liniște și relaxare, fiecare cu propriul său caracter distinct, în timp ce băile pun accentul pe funcționalitate. Prin „Urban Chic Duplex”, se oferă nu doar un loc de locuit, ci o experiență de viață într-un cadru urban, modern și rafinat.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Mialmi Design – Alexandra-Miruna Milotoi