Amenajare interioară pentru un apartament de tip duplex, cu o suprafață de aproximativ 100 mp, situat la ultimul etaj al unui complex rezidențial din București.

Urban Deluxe

Beneficiarii, o familie tânăra cu 2 copii, ne-au solicitat pentru a realiza proiectul de design înainte ca blocul să fie finalizat, avantajul fiind că nu am fost presați de timp în crearea soluțiilor și astfel am conturat proiectul fără grabă. Dar, pentru că la finalul lucrărilor au existat ceva modificări față de planul inițial, a trebuit să mai facem câteva ajustări pe parcurs.

Pentru a personaliza interiorul în conformitate cu nevoile clienților, au fost necesare minime intervenții la nivel de compartimentări, finisaje și în cadrul instalației electrice. Mobilierul din această locuința este făcut pe comandă aproape în totalitate pentru a se încadra exact în spațiul existent, maximizând astfel capacitatea de depozitare. Obiectele cu structură metalică aurie reprezintă piesa de rezistență a acestui proiect, având un efect vizual deosebit.

Pentru a crea o atmosfera liniștită, pereții au fost finisați în nuanțe pastelate – bej, crem, lila, iar mobilierul preia din aceste culori, în contrast cu alb și textura lemnului de stejar. Oglinzile, riflajele de lemn și profilele decorative din duropolimer – acestea sunt alte detalii ce mențin eleganța amenajării. De asemenea, accentele aurii se regăsesc și în corpurile de iluminat, elemente pe care noi le considerăm bijuteriile unui spațiu interior.

Foto: Andreea Stănescu

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Smart Habitat