Call for Proiects Album 2024

Proiectul Vibrant Fusion redefinește estetica prin maximalism controlat, integrând cu succes culori vibrante și forme îndrăznețe într-un spațiu complex. Cu accent pe un open space provocator, caracterizat de unghiuri inedite, amenajarea se distinge prin soluții ingenioase și iluminat strategic.

Vibrant Fusion

Principalele provocări au fost reprezentate de forma spațiului, în special în zona deschisă care cuprinde bucătăria, zona de luat masa și sufrageria. Unghiurile neobișnuite și tavanul destul de coborât au necesitat o abordare ingenioasă pentru a maximiza utilizarea acestuia. Inclusiv în dormitorul matrimonial care avea unghiuri ciudate, abordarea a fost de a „îndrepta” spațiul, transformând dificultățile în avantaje. Funcțiunile sunt clar definite, cu un spațiu deschis mare care include bucătăria, zona de luat masa și sufrageria, iar restul spațiului este împărțit în hol, două dormitoare cu băi proprii și balcoane generoase.

Paleta cromatică este bogată și diversificată, cu culori puternice precum verdele smarald, roz-lila și verde-menta, care se regăsesc în diferite zone ale casei. Iluminatul joacă un rol crucial în conceptul amenajării, compensând limitările impuse de tavane prin utilizarea spoturilor, benzilor LED, lustrelor decorative și aplicelor. Legătura dintre cromatică, materiale, linia mobilierului și iluminat contribuie la crearea unei atmosfere coerente și pline de viață în întreaga locuință. În zona deschisă, s-a reușit să se păstreze o notă unitară prin abordarea formelor atipice pentru mobilierul de bucătărie și prin utilizarea detaliilor curbe pentru a echilibra spațiul. Materialele și culorile au fost atent alese pentru a crea o amenajare fluidă și unitară în întreaga casă.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Creativ Interior