Call for Projects Album 2024

Amenajarea a pornit de la felul în care lumina naturală invadează spațiul în fiecare perioadă a zilei. Finisajele de accent au fost strategic amplasate pentru a dinamiza spațiul și a aduce un plus de personalitate.

Bucătăria: „White marble kitchen with a taste of gold!” Acesta este spațiul în cadrul căruia se poate remarca cel mai bine contopirea dintre modern și clasic, cu elemente majore: marmura – blatul accentuează orizontalitatea și finețea liniilor, auriul metalic – o culoare puternică ‘stinsă’ ulterior de albul simplu. Spațiu simplu, prețios, modern și funcțional. Bucătăria este extrem de primitoare și elegantă în același timp, datorită blatului și contrablatului din marmură, dar și mobilierului în stil clasic cu fronturi mari, ce deschide vizual spațiul. Încăperea se deschide către terasă, beneficiind din plin de lumina naturală.

Baia Neagră cu Efect Moody⚜️: Conceptul de amenajare al băii a pornit de la ideea optimizării spațiului și potențării lui din punct de vedere funcțional. S-a acordat o atenție deosebită finisajelor pentru a crea un interior modern: s-au folosit materiale naturale, precum lemnul masiv, alături de plăcări cu mozaic din marmură de culoare neagră – hexagonală în zona corpului de mobilier și pardoseală din marmură, mobilier personalizat, obiecte sanitare suspendate. Baia inspiră masculinitate prin texturi, culori și finisaje, ambientul creat fiind unul dinamic și reconfortant. S-a apelat la un joc de pattern-uri și accente cromatice intense – contrastul între alb și negru creând un accent vizual puternic. Beneficiarul, lucrând în domeniul aviației, a cerut o temă pentru această baie.

Baia Matrimonială: „White and blue bathroom”. Textura marmurei albe, obiectele independente și relieful mobilierului definesc un spațiu luminos, modern și sofisticat. Cada freestanding aduce eleganța necesară unui spațiu rezervat răsfățului.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.