amenajare birou

Proiectul de față poate fi văzut ca un experiment social întrucât este despre comunitate și modul în care aceasta se construiește, interacționează si se dezvoltă. Birourile Wigwam  sunt rezultatul unei munci de echipa, in care fiecare arhitect si inginer din cadrul companiei a contribuit cu o idee sau manopera in realizarea spatiului finit.

Wigwam Offices

Amenajare birou Wigwam

Spatiul a fost gandit ca un mare open space, pentru a facilita comunicarea si interactionarea dintre specialitati, cu doua birouri individuale si o sala de conferinte, compartimentate prin pereti mari de sticla printata, al carui design cu perforații preia forma unui mesh printat, pe care nu poti să-l parcurgi cu privirea decât de la un capăt la altul datorită efectului dinamic.

Amenajarea biroului a fost realizata prin elemente in tonuri de albastru ce se regasesc atat la nivelul peretilor cat si al pardoselii din mocheta si al plafonului in stil industrial, cu insertii de pluta si beton aparent pe pereti.

Apar elemente personalizate în aproape fiecare obiect ce se găsește aici, de la designul meselor din sticlă și metal cu perforații, al luminilor ce urmăresc forma birourilor, la designul sticlei ce separă sala de ședințe și birourile individuale de open space.

Sediul contine si o zona de relaxare în fața ferestrelor cu divane și corpuri de iluminat în formă de casuțe lucrate manual în seri de workshop, la sfârșitul programului. Tonul general este unul industrializat, unde se păstrează stâlpii de beton și se insereaza o tubulatura aparenta pe plafon, vopsită in ton cu restul amenajarii. S-a propus plută pe pereți pentru zonele de expunere și vopsea pe care se poate scrie cu cretă în sala de ședințe, pentru schițe.

Rezultatul amenajarii biroului este un mediu prietenos, neconvențional, pe care fiecare și l-a apropiat exact așa cum a simțit.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Răzvan Bârsan + Partners