Ma pot descrie ca un arhitect pasionat de ceea ce face, mă dedic cu inima și mintea proiectelor mele, dorind să creez spații care nu doar impresionează, ci și aduc valoare reală comunității și mediului înconjurător.

ADAS&more

Cu o pasiune imensă pentru arhitectură și design interior, dedic întreaga mea energie și creativitate acestei meserii. Pentru mine, fiecare proiect este o oportunitate de a modela spațiile într-un mod care să aducă valoare și bucurie. Fiecare detaliu pe care îl adaug în proiectele mele reflectă angajamentul meu profund față de această artă și profesie, și nu aș putea fi mai fericită să fac exact ceea ce iubesc.

În calitate de arhitect și designer interior, abordez proiectele cu o viziune integrată, concentrându-mă atât pe arhitectură, cât și pe detaliile interioare. Fiind orientată spre nevoile clientului, găsesc soluții personalizate și astfel, creez medii interioare care sunt pline de confort, practică și rafinament. Fiecare proiect reprezintă o oportunitate de a aduce la viață visurile și aspirațiile clienților, transformând ideile în spații tangibile și funcționale.

Contactează
autorul proiectului!