În cei 11 ani de proiecte variate de design interior, am deprins un interes crescând pentru restaurări rezidențiale și m-am concentrat pe segmentele Retail și HoReCa, ca domenii principale de profil, în special dacă brieful este orientat spre concept și dacă există deschidere din partea beneficiarilor pentru idei noi.

Adrian Ioan Ciorgovean

În cadrul biroului de arhitectură de interior, urmăresc crearea de proiecte comerciale si rezidentiale cu un grad înalt de personalizare, senzoriale și atipice. Orientat profund spre protejarea mediului înconjurător și a utilizatorilor spațiilor amenajate. Atenția asupra detaliilor de execuție și selecțiile unor finisaje ecologice/naturale, coroborată cu conceperea de mobilier și subansamble la un grad de customizare ridicat, conturează obiectivele fundamentale ale studioului de a crea ambianțe hiper-individualizate, chiar și pentru spațiile comerciale, deseori prea standardizate. Iluminatul interior nu este neglijat în proiectele mele, deseori urmărind să obțin efecte scenografice, creatoare de emoție.

Adrian Ioan Ciorgovean este arhitect de interior, absolvent al facultății de Arhitectură de Interior, din cadrul  Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” din București, promoția 2005-2010.

Contactează
autorul proiectului!