Condusă de un instinct estetic, articulat de limbajul ritmat al elementelor dintr-un spațiu, Alexandra Avram se distinge în peisajul designului ambiental printr-o notă asumată și o identitate proprie. Crede în alchimia materialelor și în chimia client – spațiu – designer. Iar pentru ea frumosul în arhitectura interioară este atunci când există un raport bine echilibrat între formele existente în spațiu, lumină și materiale.

Alexandra Avram

Absolventă a Facultății de Arte și Design, Universitatea de Vest din Timișoara, specializare Design Ambiental, a început să practice designul interior încă din timpul facultății, în cadrul unui birou de arhitectură, apoi într-un studio de design. Alexandra a fondat propriul studiou de amenajări interioare, devenind o marcă, în anul 2012, având în spate un istoric neîntrerupt în colaborarea pe numeroase proiecte de design interior.

La vârsta la care mulți dintre noi încă ne mai dăm seama ce ne dorim în viață, Alexandra a bifat deja proiecte interioare recunoscute la nivel național. A câștigat primul premiu important:

Locul 1 InSign Awards Young Designers în 2013 cu designul locației Epic Society,

2014 Locul 1 – Cea mai buna amenajare a unui spațiu public din România la Elle Decoration Awards pentru același spațiu.

Talentul și pasiunea s-au îmbinat cu măiestria designului iar rezultatele înfrumusețează spații private și publice din vestul țarii de care se bucură zeci și chiar mii de persoane. Pe lângă proiectele interioare care au dăruit clienților spațiul visat pentru a se simți “acasă”, în anul 2016 un nou spațiu public creat de Alexandra a captat interesul global.

Locația Epic Vara a intrat în semifinala competiției Restaurant & Bar Design Awards – Londra unde un juriu format din 34 de personalități ale designului au votat proiectul între cele 5 finaliste din aproape 1000 de înscriși. Proiectele Alexandrei au apărut în publicații de renume precum  Bob International Magazine of Space Design – Corea, Elle Decoration Romania, Ideal Book, Catalogul Delta Studio Lifestyle Design Interior sau Ideal Decor. Proiectele Alexandrei reprezintă fuziunea dintre creativitate, originalitate, comfort și utilitate.

Contactează
autorul proiectului!