Creator Interior Design vine să înțeleagă la nivel profund nevoia dumneavoastră de a simți bucuria în spațiile arhitecturale cu care interacționați și totodată să vă creeze ambianța spațiului care să vă propuna în mod irezistibil fericirea.

Creator Interior Design

Creatorul de interior design vine să înțeleagă la nivel profund nevoia dumneavoastră de a simți bucuria, în spațiile arhitecturale cu care interacționați și, totodată, să vă creeze ambianța spațiului care să vă propună în mod irezistibil fericirea. Proiectarea amenajărilor interioare se face cu pasiune și bucurie, iar asta înseamnă să devii creator în viața oamenilor. Actul creator se desfășoară pentru a face o viață plăcută în interioare și plină de senzații minunate, ceea ce ne face mai buni și mai fericiți.

Noi suntem Cristina și Răzvan, proiectanți de amenajări interioare. Proiectăm interioare cu pasiune, rațiune, sensibilitate și creativitate. O experiență frumoasă în design a fost Școala de Design Șerban, unde am acumulat și aprofundat cunoștințe de înaltă calitate în acest domeniu pe parcursul unui an de studii.

Contactează
autorul proiectului!