Am descoperit pasiunea pentru designul de interior în cei 7 ani în care am locuit în Paris, și mi-am dorit foarte mult să folosesc ce am învățat acolo pentru a înfrumuseța și casele românilor, adresandu-mă tuturor buzunarelor. Designul de interior nu trebuie să fie întotdeauna sinonim cu bugete exorbitante!

Cristiana Grasu Interiors

Deși pregătirea mea a fost pentru piețele financiare, activând câțiva ani pe bursa de valori de la Paris, viața mi-a îndrumat pașii către designul de interior, sau aș putea chiar spune că designul m-a găsit pe mine și nu invers. Iubesc această ocupație, și după cum se zice: „Fă ceea ce îți place și nu vei munci nici o zi din viața ta”, exact așa simt eu pentru design. Ador fiecare proiect, fiecare provocare, având o afinitate pentru optimizarea spațiilor mici (probabil reminescențe ale studiourilor de 9m^2 din Paris 🙂 ).

Mă simt extrem de norocoasă pentru că am avut oportunitatea să întâlnesc mulți clienți extraordinari care au avut totală încredere în mine, și am putut să mă exprim exact așa cum am simțit. Dar și clienți care au avut o imaginație debordantă și idei deosebite care m-au provocat să mă depășesc și astfel să devin mai bună, mai creativă. Învăț câte ceva nou de la fiecare proiect, de la fiecare client.

Contactează
autorul proiectului!