Guava Interior Design, în cadrul biroului propriu de arhitectură – Andreea Kamal (Marcu), pune la dispoziția beneficiarilor servicii de arhitectură peisagistică, design în spațiul public, consultanță în amenajare și amenajare interioare în stil Feng Shui.

Guava Interior Design

„Ca si tine am intampinat probleme atunci care ne-am dorit finalizarea cat mai rapida a unui proiect de amenajare interioara si am realizat cat este de important timpul nostru si mai ales, am constientizat nevoia de a apela la un specialist in design interior pentru un plan bine pus la punct.
Nu vei mai avea batai de cap deoarece iti vom asigura consultanta pe toata durata implementarii proiectului impreuna cu echipa noastra de colaboratori: constructori, producatori si furnizori de mobilier, finisaje speciale, corpuri de iluminat si decoratiuni.
De asemenea, pentru personalizarea spatiilor tale, prietenii nostri si totodata buni parteneri artisti plastici si iubitori ai frumosului iti vor contura ideile in opere special create pentru tine. Pentru noi orice idee devine provocare!”

Contactează
autorul proiectului!