Guava Interior Design, în cadrul biroului propriu de arhitectură – Andreea Kamal (Marcu), pune la dispoziția beneficiarilor servicii de arhitectură peisagistică, design în spațiul public, consultanță în amenajare și amenajare interioare în stil Feng Shui.

Guava Interior Design

„Ca și tine am întâmpinat probleme atunci când ne-am dorit finalizarea cât mai rapidă a unui proiect de amenajare interioară și am realizat cât este de important timpul nostru și mai ales, am conștientizat nevoia de a apela la un specialist în design interior pentru un plan bine pus la punct.
Nu vei mai avea batăi de cap, deoarece îți vom asigura consultanța pe toată durata implementării proiectului împreună cu echipa noastră de colaboratori: constructori, producători și furnizori de mobilier, finisaje speciale, corpuri de iluminat și decorațiuni.
De asemenea, pentru personalizarea spațiilor tale, prietenii noștri și totodată buni parteneri artiști plastici și iubitori ai frumosului îți vor contura ideile în opere special create pentru tine. Pentru noi orice idee devine provocare!”

Contactează
autorul proiectului!