Suntem un studio de design interior care venim în sprijinul beneficiarilor cu proiecte pe care le livrăm la cheie, cu scopul de a crea un mod armonios de locuire. Credem că designul de interior are rolul de a îmbunatati condițiile de viață, prin crearea unui ambient mulțumitor din punct de vedere estetic și functional, dar care sporește și calitatea spațiilor interioare și implicit a modului de viață.

Iulia Stiru

Punem preț pe proiectarea spațiilor astfel încât soluțiile propuse să poată fi puse în operă. Ne implicăm activ în procesul de amenajare, prin vizite pe șantier în momente cheie ale implementării, discuții cu constructorii și mobiliștii implicați. Ascultăm dorințele beneficiarilor, iar mai apoi venim în întâmpinarea problemelor lor cu soluțiile potrivite. Ne plac provocările și credem că fiecare spațiu are potențial.

Sunt absolventă a Facultății de Istoria Artei în cadrul Universității București, mai apoi am urmat cursurile programului de mastererat Studii Vizuale din cadrul SNSPA. După finalizarea acestora mi-am dorit să transform o pasiune veche, din copilărie, în job. Am urmat cursurile Școlii de Design Șerban, care m-au format ca specialist în acest domeniu. Formarea mea continua cu fiecare nou proiect pe care îl contractez, din care nu pot să lipsească, bineînțeles provocările.

Contactează
autorul proiectului!