În spatele Duende de Luna este Laura Breabăn, de profesie avocat în Baroul Bucuresti, cu o veche pasiune pentru designul de interior, care din 2020 i-a devenit și ocupație, reușind la acest moment să facă un mix&match binevenit între cele două profesii. Din avocatură aduce în activitatea de designer de interior viziunea asupra imaginii de ansamblu, atenția la detalii și răbdarea pentru rezultat și nu în ultimul rând structura, gândirea pe cât de creativă, pe atât de pragmatică.

Duende de Luna – Laura Breabăn

Ca formare profesională în zona de design, a absolvit mai multe cursuri de profil din țară, dar și online (Spania), are acreditare COR de decorator de interioare din 2019.

Biroul de design de interior oferă servicii personalizate pentru rezidențiale, prin trecerea clientului printr-un flow designist, de auto-cunoaștere. Practic, scopul este să creeze spații care surprind autenticitatea proprietarului. Spațiul să aibă personalitate, pentru că nu se va demoda niciodată, miza fiind pe circuite adaptate pe stilul de viață.

Un proiect complet Duende înseamnă două etape: crearea unui concept de design foarte personalizat (cu simulari 3D la cerere) prin predarea unei Broșuri vizuale și Implementarea conceptului, adică schițe tehnice, lista de cumpărături și asistență la plasarea comenzilor, asistență punctuală pe parcursul șantierului.

Contactează
autorul proiectului!