Sunt Loredana Todor, un designer de interior cu o experiență de 15 ani în domeniu. Datorită studiilor mele în țară și în strainătate și a specializării mele în Design Psychology, pot personaliza interioare care nu numai că îndeplinesc nevoile practice, ci și favorizează un sentiment de armonie și bunăstare.

Loredana Todor

Călătoria mea în design a avut un început neconvențional la frageda vârstă de 5 ani când visam să devin vitrinier. Eram captivată de arta încântătoare a armonizării elementelor umărind vitriniera care aranja vitrinele magazinului mamei mele!

Astăzi, acea pasiune timpurie a înflorit într-o carieră împlinitoare în care îmbin creativitatea cu funcționalitatea pentru a crea spații care spun povești unice. Pentru a putea aprofunda acestă știință, am urmat cursurile Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca si a Facultătii de Design de Interior din cadrul Istituto Europeo di Design din Milano. Ulterior, am terminat studiile de Master of Research (MRes Arts) la Chelsea College of Arts, UAL din Londra.

Filosofia mea de design se învârte în jurul credinței că spațiile bine proiectate sunt reflectări ale locuitorilor lor. Combinând stilul contemporan, tradițional sau eclectic caut inspirație in diverse surse, infuzând fiecare proiect cu o notă cu totul deosebită. Abordarea mea nu se referă doar la atracția vizuală; este vorba despre crearea unor interioare care îmbunătățesc viața de zi cu zi. Portofoliul meu este o dovadă a angajamentului meu față de excelență, prezentând proiecte care variază de la spații rezidențiale unice până la interioare comerciale care se remarcă.

Contactează
autorul proiectului!