Bloom Design Haus este un studio de arhitectură de interior și cosultanță specializată creat din pasiune pentru design interior și artă. Studioul oferă soluții care raspund la nevoile fiecarui proiect și beneficiar în parte. Cu o atenție deosebită pentru echilibrul între estetică și funcționalitate, echipa urmărește să surprindă reflecția sinelui în fiecare proiect și privește designul ca pe o imagine a sinelui: cine ești, dar și cine îți dorești să fii.

Bloom Design Haus – Maria Vulpe

Maria-Alexandra Vulpe, fondator Bloom Design Haus si arhitect de interior, este absolventă a Facultății de Arhitectură de Interior din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” București, promotia 2020. Pe parcursul studiilor, a acumulat merite academice și diplome de excelență alături de premii precum 3rd prize RIBA diploma 2020 și Best Diploma 2020.

Pasionată de vechi și înzestrată cu o atitudine „no rules”, alături de creativitate și tehnică, Maria Vulpe aduce dă viață unor idei menite să impresioneze și să spună o poveste.

Contactează
autorul proiectului!