Bloom Design Haus este un studio de arhitectură de interior și cosultanță specializată creat din pasiune pentru design interior și artă. Studioul oferă soluții custom conform nevoilor fiecărui proiect. Cu o atenție deosebită pentru echilibrul între estetică și funcționalitate, echipa urmărește, privește designul ca pe o reflecție a sinelui. Cu o activitate cu precădere în segmentul de lux, aducem la viață proiecte pline de rafinament.

Bloom Design Haus – Maria Vulpe

Maria-Alexandra Vulpe, fondatoarea Bloom Design Haus și arhitect de interior, este absolventă a Facultății de Arhitectură de Interior din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” București, promoția 2020. Pe parcursul studiilor, a acumulat merite academice și diplome de excelență, alături de premii precum Premiul III RIBA Diploma 2020 și Premiul pentru Cel Mai Bun Diplomă 2020. Totodată, unul dintre proiectele biroului BLOOM DESIGN HAUS a fost inclus în Albumul Lifestyle Design Interior 2023 și nominalizat la categoria Portofoliu de Arhitectură.

Pasionată de vechi, eleganță, rafinament și înzestrată cu o atitudine „no rules”, alături de creativitate și tehnică, dă viață unor idei menite să impresioneze și să spună o poveste.

Contactează
autorul proiectului!