Arhitect, designer, creator de frumos.

PINKSMART

Sunt o persoană pasionată de deisgn, trăiesc pentru a face FRUMOS în jurul meu și pentru a face oamenii să se bucure de armonie în jurul lor. Pentru mine, arhitectura și designul de interior este despre oameni, iar casele realizate și gândite pentru oameni sunt cele mai frumoase, indiferent de finisaje, forme sau culori. Îmi plac juxtapunerile de materiale, folosesc culori și materiale neconvenționale pentru a întrerupe monotomia senzuală, am curaj și risc ca să obțin armonie și mai ales senzația de bine pentru clienți.

Mă pasionează și pictura, așa că, atunci când am ocazia, introduc și câte un tablou sau frescă făcute de mine în amenajări. Imobilele și interioarele pe care le proiectez sunt povestea fiecărei familii întâlnite, fiecărui vis sau speranță. Fiecare proiect este unic și are câte o părticică din sufletul meu, iar ca să iasă bine implementarea mă dedic trup și suflet.

În proiectele mele am grijă mereu de natură, de relief și încerc să integrez casa cât mai firesc în peisaj. În același timp casa este despre clinet, despre ce are el nevoie sau despre stilul lui propriu de viață. Ca să pot să fac locuința pentru cineva, trebuie să ajung să îi cunosc mai bine ca un psiholog, după cum râdeam cu o clientă. Sper că am ajutat și ajut la creionarea unei vieți sănătoase, fără griji pentru beneficiarii mei.

Contactează
autorul proiectului!