Pasionată din copilărie de desen și culori, m-am întâlnit cu design-ul interior prima dată la 17 ani și de atunci sunt entuziasmată să transform locuințele oamenilor în spații primitoare organizate optim.

Stesa Design Studio

Primul meu set de creioane colorate mi-a făcut cunoștință cu arta desenului, și încă din primii ani de școală îmi desenam și decupam propriile căsuțe cu păpuși. Am știut mereu că doresc să lucrez în domeniul artistic, însă nu mă regăseam în nici unul din domeniile pe care eu le cunoșteam. Câțiva ani mai târziu, prin prisma business-ului familiei, am interacționat pentru prima dată cu design-ul interior, având de creat băi 3D complet utilate, și atunci am început să îmi cultiv cu adevărat această latură artistică.

Prima etapă a fost să urmez un curs de design interior, pentru a vedea exact ce presupune acest domeniu și ”cu ce se mănâncă” mai exact. M-am îndrăgostit e puțin spus. Așadar am considerat că pentru a putea oferi servicii de calitate, pentru a avea un set de cunoștințe ample și pentru a avea încrederea și siguranța necesară să lucrez in domeniul design-ului interior, este nevoie să aprofundez această ramură la Facultatea de Arte si Design, care avea o grupă cu exact această specializare. În 2017 am înființat Stesa Design Studio și am început să pășesc pe un drum pavat cu oameni frumoși, proiecte dragi și colaborări fructuoase.

Contactează
autorul proiectului!