Suntem un studio de arhitectura și design interior, fondat de noi, Lucreția și Călin Santa, cu convingerea că putem să fructificăm creativ sinergia care am gasit-o între noi.

unuplusunu.design

Fiind parteneri de viață înainte să fim parteneri în viața profesională, a rezultat inevitabil într-o sinergie perfectă de abordare a proiectelor noastre. O continuă motivație reciprocă și dorința de a ne autodepăși ne-a făcut să experimentăm cu succes abordări diferite până am ajuns la un stil care ne caracterizează. Ne place să afirmăm că din studioul nostru nu iese niciun proiect decât în cea mai bună versiune a lui.

Ceea ce definește succesul unui proiect de design interior este experiența utilizatorului, care este influențată atât de armonia cu care este desenat un spațiu, cât și de funcționalitatea lui, materialele alese și lumina folosită. Sentimentul pe care ți-l dă casa în care locuiești, experiența aceea a locuirii, influențează decisiv felul în care te dezvolți emoțional, afectiv și profesional, și pentru crearea acestui cadru ne dedicăm noi munca.

Contactează
autorul proiectului!