Vivico Design a luat naștere în anul 2017 din dorința de a contura interioare pentru oameni colorați, dinamici și expresivi. Echipa se ocupă de toate etapele unui proiect de design interior, de la proiectare, consultanță și coordonare șantier, până la implementarea proiectului. Vivico Design se ocupă de partea creativă, de proiectul tehnic și efectează simulări 3D pentru spații rezidențiale.

Vivico Design

Prin arta și estetica spațiului, designul interior devine o formă de povestire cu ajutorul căreia se evidențiază creativitatea, abilitatea și viziunea artistică a designerilor noștri. Pe măsură ce designul interior devine o experiență imersivă datorită artei și povestilor vizuale tematice, acesta depășește limitele tradiționale provocând simțurile și stimulând imaginația. Fiecare spațiu devine un mediu în care oamenii pot călători și se pot pierde într-o lume plină de frumusețe, semnificație și emoție.

Astfel, oferim mai mult decât spații funcționale, ci experiențe memorabile. Poveștile vizuale tematice adaugă un alt nivel de narativitate și conectare emoțională. Prin utilizarea elementelor de design coerente și bine plasate, cum ar fi culorile, materialele și decorațiunile, se creează o experiență care transmite o poveste vizuală coerentă și captivantă, care invită pe cei care trec pragul să se alăture acestei lumi tematice și să se simtă complet absorbiți în ea. Credem că fiecare proiect are un suflet unic, la fel de distinct ca fiecare client și este treaba noastră să evocăm acea personalitate.

Contactează
autorul proiectului!