Cristiana Zgripcea este un arhitect orientat către detalierea proiectului tehnic, cu experiență de peste opt ani, acumulată în toate fazele de proiectare: coordonarea tuturor specialităților cu documentația de arhitectură, elaborarea de soluții tehnice în consultanță cu specialiști în domeniu, menținerea contactului cu furnizorii și selectarea materialelor optime.

Cristiana Zgripcea Interior Design

Arhitect cu drept de semnatură și membru al Ordinului Arhitecților din România, Cristiana Zgripcea a studiat arhitectura în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” din București, între anii 2005 și 2011.

În domeniul designului de interior, de produs și cel al amenajărilor peisagistice, explorează de patru ani frumosul alături de beneficiarii săi, găsind cele mai corecte și plăcute soluții în scopul unui rezultat primitor, funcțional și durabil. În același timp, Cristiana consideră că atingerea, conceptul și atitudinea feminină în cadrul designului de interior, aduc un plus de sensibilitate și rafinament, concretizandu-și ideile în mai mult de 50 de proiecte realizate, ce adăpostesc funcțiuni diferite: rezidențial, comercial, industrial, urban.

Contactează
autorul proiectului!