ISRA Interior Design Solutions este o afacere de familie ce a luat naștere din pasiune pură, aducând o interpretare proprie misiunii de a face lumea mai frumoasă.

Biroul de design interior ISRA Design s-a lansat la sfârșitul anului 2019 cu gândul de a deveni, nici mai mult nici mai puțin, decât cei mai buni în domeniu atât pe plan local, cât și internațional.

ISRA INTERIOR DESIGN SOLUTIONS

Stilul de design abordat de cei de la ISRA se bazează foarte mult pe materiale naturale: beton, lemn, piatră, piele, cărămidă, metal. Pe parcurs, biroul și-a creat un stil propriu care să îl definească – așa a luat naștere stilul luxury-industrial. Materiale reci precum betonul, piatra și metalul se îmbină armonios cu lemnul, pielea și materialele textile, creând armonie în spații.

Experiența acumulată din implementarea proiectelor, a ajutat biroul de arhitectură să își selecteze colaboratorii, fie că este vorba despre producători de mobilier, maeștrii ai lemnului, artiști decoratori sau pielari.

“Împreună dorim să dezvoltăm atât partea de servicii, cât și partea de produse, astfel încât tot ce vom oferi clienților noștri să fie la superlativ!”, spun cei de la ISRA Design.

Contactează
autorul proiectului!