Hello! Noi suntem Andreea și Vlad, fondatori Vibe Interior. Îți pune la dispoziție servicii de design interior personalizate, gândite special pentru a răspunde cerințelor și preferințelor tale. Fie că este vorba de renovarea locuinței tale sau de amenajarea unui spațiu nou, abordăm fiecare proiect cu o atenție deosebită pentru detalii, asigurându-ne că nevoile tale sunt într-adevăr îndeplinite și integrate într-un mod profesionist și creativ.

Vibe Interior

Aducem un vibe bun în orice spațiu în care ne punem amprenta, pentru că lucrăm cu drag, iar dedicarea noastră merge mână în mână cu organizarea riguroasă a proiectului, ceea ce ne permite să depășim așteptările și să surprindem cu rezultatele finale.

Echipa Vibe Interior este formată din cinci membri cu experiență în domeniul designului de interior. Avem finalizate proiecte diverse, cu accent preponderent pe amenajări rezidențiale, dar și pe proiecte pentru spații de birouri sau din industria HoReCa. Acordăm o importanță deosebită înțelegerii profunde a fiecărui client și a particularităților fiecărui proiect. Această abordare ne permite să dezvoltăm un concept unic, perfect adaptat, care este susținut de materiale tehnice și de asistență în șantier pe parcursul întregului proces. În plus, oferim inclusiv servicii de amenajări interioare la cheie. Modelăm vise în spații reale. Echipa Vibe Interior.

Contactează
autorul proiectului!