Monica Mathe fondator al casei de design MATHE Design, pune la dispozitia beneficiarilor servicii complete de design interior.

Pasiunea pentru designul de interior, implicarea și seriozitatea își fac simțită prezența în fiecare amenajare realizată, punând accent pe înțelegerea nevoilor beneficiarilor și organizarea spațiului în consecință. Abordarea tehnică și viziunea artistică, alături de școlarizările și cunoștințele dobândite, au condus-o către rezultate de succes.

MATHE Design – Monica Mathe

MATHE Design este o casă de design interior orientată către obținerea rezultatelor complete, de la conceptul de amenajare, până la faza finală de implementare a proiectului propus. Ne bucurăm să oferim soluții de design unice și complete, urmărind în primul rând funcționalitatea spațiului și armonizarea din punct de vedere estetic.

Cu un portofoliu divers de proiecte implementate cu succes, MATHE Design oferă întotdeauna un design coerent, eficient și cel mai important, în armonie deplină cu preferințele beneficiarilor.

MATHE Design asigură totodată managementul proiectului, fiecare concept fiind adus la viață cu ajutorul echipelor de colaboratori.

Contactează
autorul proiectului!