MISO Architects a luat naștere în 2014, reunind energia pragmatică a Soranei Leru cu cea artistică a Mihaelei Tampiza. Dorința celor două fondatoare de a exprima, prin arhitectură și design, adevărate filosofii de viață și de a transforma spațiile prin care trec în expresii ale autenticității și introspecției s-a bazat, încă de la începuturi, pe stâlpul solid al valorilor comune.

MiSo Architects

Responsabilitatea, determinarea și onestitatea au constituit sensul pentru formarea echipei, instalarea primului sediu MISO în București, pentru extinderea activității în Brașov, pentru participarea multiplă la Romanian Design Week cu creații proprii și proiecte exigente. Expunerea la proiecte diverse și exercițiul meticulos al esteticii au primit, de-a lungul timpului, validări notabile, precum premiul internațional BIG SEE.

Astăzi echipa Miso Architects rescrie povestea unor stiluri deja consacrate de design interior, de la cel italian și până la minimalismul cu accente delicate. Metamorfozele pe care le generează inspiră, la rândul lor, oamenii să se identifice cu spațiile în care trăiesc, muncesc sau își petrec vacanțele.

Contactează
autorul proiectului!